Het leren van de Nederlandse taal

Ik help mensen die dromen om meer te bereiken. Ik laat iedereen zien dat als we iets echt willen, dan kunnen we het bereiken. Door met mij samen te werken open je de deur naar een betere toekomst, een betere baan en een beter welzijn.

15+

Jaren ervaring

1600+

Cursisten

100%

Efficiënter leren

kursy holenderskiego grupowe i dla firm

WAAR KAN IK U MEE HELPEN?

INDIVIDUALE LESSEN

Efficiëntie, praktische oefeningen, nadruk op conversaties en begrijpen wat anderen tegen jou zeggen. Verspeel je kans niet en schrijf je nu in.

GROEPSCURSUSSEN

Ik werk met de nadruk op praktische zinnen, uitbreiding van de woordenschat en luister- en spreekoefeningen, zodat u de Nederlandse taal in de praktijk nog sneller kunt gebruiken.

TAALTRANINGEN VOOR BEDRIJVEN

Door de taal te spreken, functioneren uw werknemers zowel binnen als buiten het werk beter en voelen zij zich daardoor veiliger, ervaren zij minder stress en spanning en, het belangrijkste, voeren zij hun werk beter uit.

EFFECTIF LEREN MET EFT

individuele of groeps EFT-sessies voor bedrijfsmedewerkers, die uw proces van het leren van een vreemde taal helpen en efficiënter maken

VERTALINGEN

vertaling en ondersteuning als tolk tijdens afspraken en telefoongesprekken (onbeëdigde vertalingen)

Ik heet Anita

Ik ben iemand die je motiveert en je laat zien dat leren niet saai, moeizaam en zonder resultaat hoeft te zijn.

k geef mijn studenten effectieve tools die ze in de praktijk kunnen gebruiken. Ik heb meerdere jaren ervaring met individuele en groepslessen, in company cursussen en online cursussen.

Meestal gebruik ik mijn eigen programma’s, die gericht zijn op effectieve communicatievaardigheden, het uitbreiden van je woordenschat en het verkrijgen van zelfvertrouwen bij het spreken van Nederlands.

Waarom is het de moeite waard?

Anita

Klanten over het werken met mij

Meningen over de cursussen

"Leren met plezier".

Ik leer Nederlands met veel plezier op school en daarbuiten. Ik ben een moeilijk geval - ik heb verschillende manieren geprobeerd Toevallig begon ik bij Anita. Toen ik bij Anita aan het leren was, begon ik de taal echt te leren. Zeker een aanrader. Zeker een aanrader.

Professioneel

Ik raad het echt oprecht aan. Anita is een professionele lerares, met de juiste benadering van het onderwijs. Na het afronden van de basiscursus heb ik veel nuttige woorden en zinnen geleerd. Het door Anita gepresenteerde materiaal is goed geselecteerd, zodat u snel kunt beginnen met het maken van zinnen en dialogen. Ik ga zeker een vervolgcursus doen, want bij Anita haal ik veel uit de les.

"Geen stress"

Ik raad cursussen bij Anita aan !!! Zeer leuke lessen, zij kan kennis overbrengen, grammatica uitleggen en tegelijkertijd de cursist niet laten stressen. De lessen worden gegeven in kleine groepen, wat een groot pluspunt is. Iedereen kan een geschikte datum voor zichzelf vinden. Als je nog steeds afvraagt of je de cursus wilt volgen, meld je dan vandaag nog aan! Investeer in jezelf. Zeker een aanrader!!! Zij is de beste.

Weet je niet zeker waar je moet beginnen?

Kursy niderlandzkiego grupowe

Vragen en antwoorden

Groepen van maximaal 10 personen

U kunt een consult met mij afspreken om het te bekijken.

Om beschikbare data te controleren, ga naar het tabblad cursussen

Ja, ik geef één-op-één lessen voor stellen.

Contact

Anita Nederlands voor iedereen

Buislaan 52,
3028 VA Rotterdam